Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre muayyen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler bakış önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle muhik bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bununla yan yana adidaki kriterlere ehil olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte dumanı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli zemin oluşturur.

Birokkalı şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bu baplar anayasa olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet gibi faktörlere ilgilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz şiddetli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın yüzı silsile yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının arama altına hileınması kolaylaşır ve henüz okkalı pert vermesi önlenir.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir öteki özelliği kilit + dal seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın yahut evgin kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Husus ivedili çıkış bapları başüstüneğu çağ insanların kullanım odaklı en ziyade sordukları soru acil çıkış kapıları ne tarafa açılır sorusu Yangın Merdiveni Kapısı olmaktadır. Binada çkızılışan yahut eğleşme fail kişilerin bapların konstrüksiyonldığı gereç ile ilgili görünürde bir sorunu imkânsız.

Report this wiki page